Plase insecte Bucuresti – Ilfov

Fie ca este vara, iarna , toamna, primavara, insectele pot fi o adevarata problema a spatiului interior. Astazi exista posibilitatea infiltrarii tantarilor, viespilor sau a altor zburatoare minuscule in casele noastre. Bineinteles, trebuie sa combatem acest lucru cu ajutorul unei plase de insecte calitative.

Plase insecte fixe

Plasele de  insecte fixe, sunt confectionate din profil aluminiu vopsit in camp electrostatic, plasa din fibra de sticla ignifuga, coltare,snur,cleme.  Acest tip de plase reprezinta metoda cea mai simpla de  amplasare.

Plase insecte pe balamale

Plasele pe balama sunt cele mai uzuale, ele sunt compuse din profil aluminiu, sita fibra carbon, snur, balamale si clipsuri. Montajul acestor plase se executa pe tamplarie , aplicarea acestui sistem  se realizeaza cu balamale si clipsuri.

Plase insecte tip rulou

Plasele de insecte tip rulou verticale sau orizontale se pot monta pe toate tipurile de tamplarie ( ferestre sau usi), sunt compuse din caseta (41mm), ghidaje (22mm x 225mm) prevazute cu perii, agatator fix (22mm x 28.5mm), agatator mobil (8mm x 35mm), sita .  Plasa( sita se ruleaza in caseta. In sezonul rece sita este ferita de intemperii ( zapada, ploaie, vant), astfel durata de viata a plasei tip rulou este mai  mare ,  optional , se poate monta  frana siliconica (105mm x 13mm x 18mm), care amortizeaza si controleaza viteza de rulare a sitei in caseta.

Plase insecte culisanta

Plasa insecte glisanta/culisanta , este manevrata  prin alunecare pe un sistem de role. Sistemul de plasa tip glisant se foloseste  in principal la balcoane, terase sau sere. Profilul  din aluminiu  culiseaza intre sina superioara si cea inferioara. Profilul inferior al canatului este dotat cu o rola de deplasare cu mecanism, ce permite ajustarea neteda a unghiului de inclinare a fiecarei aripi. Se pot executa sisteme ce ating 1500 mm latime intr-un canat, doua canate sau chiar trei canate

Plase insecte plisee

Plasele de insecte tip rulou sunt construite cu caseta si ghidaje din aluminiu , iar sita este din fibra de carbon , translucenta. Sunt rezistente la intemperii si la razele solare. Actionarea plaselor este facilitata de arcuri, facand ca manevra de ridicare si coborare sa fie foarte fiabila. Plasa tip rulou este prevazuta cu un sistem impotriva ridicarii accidentale. Acestea impiedica patrunderea insectelor cat si impuritatile purtate de vant. Lunar se recomanda indepartarea prafului depus pe fibra cu ajutorul unei perii, unui pamatuf electrostatic si prin aspirare. Se recomanda, dupa desprafuire, curatarea sinelor de rulare prin spalare cu un burete sau o carpa umeda.

Montaj plase de insecte

In acest procedeu veti avea nevoie de un profil de aluminiu puternic, coltare de fixare, balamale, elemente de prindere a plasei, suport de rama, manere, toate accesoriile aferente. Pentru a putea monta in siguranta o plasa de insecte, echipa Aluroller va va sta la dispozitie.

Top